Meciul zilei – 31.03.2019

Bilet realizat de bonus in 31 March, 2019. Postat in Meciul Zilei

AS Roma – Napoli

Dintre toate partidele care vor avea loc astazi in Serie A cel mai incins duel este cel dintre AS Roma si Napoli, doua formatii care au ca obiectiv calificarea in grupele UEFA Champions League si care vor fi foarte motivate sa castige cele 3 puncte. Gazdele acestei intalniri sunt cei de la AS Roma, gruparea din capitala Italiei are 3 victorii consecutive pe Stadio Olimpico si spera sa obtina al patrulea succes consecutiv in aceasta partida.

Pana in prezent formatia romana a adunat 47 de puncte si se claseaza pe pozitia a cincea din clasament, dar diferenta fata de primele 4 echipe din Serie A poate fi recuperata pana la sfarsitul sezonului. AS Roma a fost eliminata din competitiile europene si dupa returul cu FC Porto Claudio Ranieri a devenit noul antrenor principal al gazdelor de astazi. Din acest moment fotbalistii Romei se vor concentra mai mult asupra partidelor din campionat, un lucru care nu este valabil si pentru Napoli, o formatie care inca mai participa in Europa League.

In ultimele 5 intalniri directe dintre cele doua echipe nu s-a inregistrat nici o victorie a formatiei care evolua pe teren propriu, dar cel mai indicat pronostic ramane varianta de sansa dubla 1X cotata cu 1.65 deoarece acest pariu poate aduce un profit si in cazul in care cele doua adversare termina la egalitate la fel ca in duelul din tur.