Pariul zilei – 31.03.2019

Bilet realizat de bonus in 31 March, 2019. Postat in Pariul Zilei

Liverpool – Tottenham

Derby-ul etapei din Premier League poate fi si o partida din care pariorii pot obtine un venit suplimentar deoarece rezultatul meciului dintre Liverpool si Tottenham nu este chiar atat de greu de anticipat. Cele doua formatii sunt vecine in clasament, dar exista o diferenta de 15 puncte in favoarea cormoranilor, iar in acest sezon trupa pregatita de Jurgen Klopp este o contra-candidata redutabila pentru Manchester City. Un singur punct desparte in acest moment pe Liverpool de campioana en-titre si daca gazdele de astazi vor reusi victoria vor reveni pe prima pozitie a clasamentului.

Tottenham nu a inregistrat rezultate foarte incurajatoare in perioada recenta, jucatorii pregatiti de Mauricio Pochettino nu au obtinut nici o victorie in ultimele 4 etape din campionat si sunt aproape sa cada de pe primele 4 locuri din clasament care ar permite participarea in urmatorul sezon de Champions League. Chiar daca Tottenham a reusit recent o calificare in sferuturile celei mai importante competitii europene, Liverpool nu a suferit nici o infrangere pe teren propriu intreg sezonul.

Trupa cormoranilor a castigat si partida din tur cu scorul de 2-1, deci nu ar fi nici o surpriza daca Liverpool ar oferi fanilor de pe Anfiel un nou prilej de a sarbatori un succes al favoritilor. Casele de pariuri acorda cota 1.55 pentru victoria gazdelor si desi nu aduce un venit foarte mare noi va sugeram acest pariur deoarece aveti sanse mari sa fie castigator.