Meciul zilei – 31.05.2019

Bilet realizat de bonus in 31 May, 2019. Postat in Meciul Zilei

Poli Iasi – FC Botosani

Ultima partida pentru FC Botosani in acest sezon va fi in deplasare pe terenul rivalei Poli Iasi, un duel in care ambele formatii vor incerca sa castige chiar daca cele 3 puncte nu vor conta foarte mult in clasament. Atat Poli Iasi, cat si FC Botosani, au adunat suficient de multe puncte pentru a avea asigurata salvarea de la retrogradare, dar in acest derby al Moldovei exista multe pasiuni care ii vor motiva pe fotbalistii celor doua formatii.

In perioada recenta FC Botosani a obtinut rezultate mai bune, formatia oaspetilor are deja 5 victorii consecutive in care nu a incasat nici un gol. De asemenea, trebuie sa amintim faptul ca in cea mai recenta confruntare cu Poli Iasi, formatia botosaneana s-a impus categoric cu scorul de 3-0. Eroul acelei intalniri a fost Lorand Fulop care a marcat 2 dintre golurile echipei antrenate de Liviu Ciubotariu, un tehnician care a pregatit si echipa din Iasi in sezonul 2012 – 2013.

Moralul iesenilor a fost putin afectat de infrangerea din cea mai recenta etapa in care Poli a fost umilita cu scorul de 4-1 de ultima clasata, Concordia Chiajna. Totusi, FC Botosani nu a castigat niciodata pe terenul rivalei din Moldova, deci varianta de sansa dubla 1X cotata cu 1.40 poate fi cea mai sigura alegere in acest meci tensionat.