Pariul zilei – 31.05.2019

Bilet realizat de bonus in 31 May, 2019. Postat in Pariul Zilei

CS Mioveni – UTA Arad

Ultima etapa din Liga a doua va aduce pariorilor ultimele meciuri din Romania in acest sezon, iar astazi la rubrica Pariul Zilei vom prefata intalnirea dintre CS Mioveni si UTA Arad, doua formatii aflate la mijlocul clasamentului care vor evolua fara nici o presiune in acest duel.

CS Mioveni este gazda acestei partide care va incepe de la ora 16:30, iar formatia pitesteana spera sa obtina a patra victorie consecutiva. In precedentele 3 etape gruparea din Mioveni a marcat 14 goluri, ceea ce inseamna ca jucatorii antrenati de Daniel Oprita au un moral foarte bun si pot oferi fanilor o victorie spectaculoasa. In formula de astazi a gazdelor pot evolua Andrei Hergheligiu, Cosmin Nastasie si brazilianul Ayza, un jucator de 35 de ani care a acumulat foarte multa experienta si care poate avea un rol decisiv in aceasta confruntare.

In tabara oaspetilor nu exista o atmosfera atat de optimista, UTA a suferit 4 infrangeri in ultimele 5 etape si exista tot mai multi critici la adresa antrenorului Ionut Popa. Aradenii au reusit sa se impuna in partida din tur cu scorul de 2-1, insa daca avem in vedere contextul actual, pentru o cota 1.70 un succes obtinut de CS Mioveni pare un pronostic foarte avantajos pentru pariori.