Meciul zilei – 31.12.2018

Bilet realizat de bonus in 31 December, 2018. Postat in Meciul Zilei

Beitar Ierusalim – Hapoel Haifa

In timp ce majoritatea campionatelor europene sunt intrerupte pentru pauza de iarna, in Israel au loc multe partide interesante, iar astazi la rubrica Meciul Zilei vom prefata duelul dintre Beitar Ierusalim si Hapoel Haifa. Diferenta din clasament intre cele doua formatii este de doar 4 puncte, Beitar se situeaza pe locul 12 cu 16 puncte, iar Hapoel ocupa a saptea pozitie din clasament. Avand in vedere faptul ca primele 6 clasate din campionatul Israelului se vor lupta pentru o participare in cupele europene, ambele formatii sunt foarte motivate sa castige cele 3 puncte in confrutnarea de astazi.

Oaspetii de la Hapoel Haifa nu au suferit nici o infrangere in ultimele 5 etape si au una dintre cele mai productive ofensive din campionat. Din cele 26 de goluri marcate de trupa pregatita de Sharon Mimer, Ness Zamir a marcat de 5 ori, dar o contributie foarte importanta a avut si atacantul roman Radu Ginsari. Si in lotul celor de la Beitar se remarca un jucator cu origini in Romania, Idan Vered este capitanul si golgheterul echipei, iar in meciul de astazi ar putea avea o contributie decisiva.

Daca tinem cont de victoriile obtinute de Hapoel in ultimele deplasari, cel mai indicat pronostic poate fi optiunea de sansa dubla X2 cotata cu 1.80, desi pariorii ar trebui sa fie consitenti ca acest duel poate fi castigat si de Beitar.