Pariul zilei – 31.12.2018

Bilet realizat de bonus in 31 December, 2018. Postat in Pariul Zilei

Coreea de Sud – Arabia Saudita

Doua dintre cele mai puternice nationale de pe continentul asiatic se vor intalni in aceasta seara de la ora 18:00 intr-un amical ce poate fi profitabil pentru pariori. Aceasta confrutnare va avea loc pe Baniyas Stadium din Abu Dhabi si desi este considerata o locatie neutra, ar trebui sa ne asteptam la o sustinere puternica pentru Arabia Saudita. Ambele formatii au pregatit aceasta partida amicala inainte de inceperea meciurilor din Cupa Asiei, o competitie care va fi gazduita in acest an de Emiratele Arabe Unite si in care atat

Coreea de Sud, cat si Arabia Saudita sunt favorite la castigarea trofeului.
Cele doua nationale participa constant si la turneele finale ale Campionatului Mondial, iar in palmaresul celor doua selectionate se afla 5 Cupe ale Asiei. Formatia saudita a castigat de 3 ori acest trofeu, ultimul succes fiind inregistrat in 1996 atunci cand gazdele turneului au fost tot Emiratele Arabe Unite.

De altfel, intre Coreea de Sud si adversara de astazi au avut loc mai multe intalniri in preliminariile Campionatului Mondial sau Cupa Asiei, dar trebuie sa amintim ca acest meci este un amical si jucatorii ambelor selectionate vor avea grija sa nu riste o accidentare. Tinand cont de diferentele mici dintre cele doua adversare si miza acestei partide, cea mai recomandata alegere este varianta sub 2.5 goluri marcate care este cotata cu 1.55 si va aduce profit indiferent de castigatoarea acestei intalniri.