Metalist Kharkiv vs Metalurg Donetsk – 15.07.2013

Bilet realizat de bonus in 14 July, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Metalist Kharkiv vs Metalurg DonetskLuni seara incepand cu ora 20:00 vor debuta in acest sezon din Ucraina Metalist Kharkiv, echipa care a eliminat-o pe Dinamo in sezonul trecut de Europa League, si M. Donetsk, formatie ce pleaca in mod cert cu sansa a doua in acest duel. Cota pentru victoria gazdelor se invarte la ora actuala in jur de 1.40, 1.45.

Metalist Kharkiv s-a dovedit in sezonul trecut a fi o adevarata forta in Ucraina, fiind in vice-campioana Ucrainei. Gazdele acestui joc au impresionat prin forta de atac de care au dat dovada, curajul si nu in ultimul rand prin individualitati. Perioada de pregatire a fost una foarte buna pentru echipa gazda, aceasta bifand 3 victorii si 1 egal, iar printre echipele invinse de ucrainieni se numara si rusii de Rubin Kazan. In cele 4 amicale, Metalist a marcat de 10 ori si a primind 4 goluri.

De cealalta parte, M. Donetsk s-a descurcat la fel de bine pe perioada amicalelor din aceasta vara, chiar si in fata unor adversari pe masura. Oaspetii au bifat 3 victorii si 2 egaluri, iar cei mai puternici adversari au fost Levski Sofia (1-1) si Ludogorets (0-0).
In campionatul trecut, formatia din Donetsk a terminat a 5-a, prinzand astfel ultimul loc ce asigura prezenta in acest sezon de Europa League.

Metalist Kharkiv a castigat 3 din precedentele 5 intalniri directe cu M. Donetsk, in timp ce alte 2 partide s-au terminat la egalitate.

Pronostic pariuri sportive: Metalist Kharkiv -0.5, -1.0 Handicap Asiatic @ 1.55
Toate argumentele inainte de acest meci sunt in favoarea echipei gazda. Aceasta a confirmat sezonul trecut ca are o forta foarte mare, mai ales in ofensiva. Plus de asta ultimele intalniri directe din ultimii ani sunt favorabile tot celor de la Metalist Kharkiv.