Pariuri Sportive Cartagines vs Fulham – 15.07.2013

Bilet realizat de bonus in 14 July, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Cartagines vs FulhamFulham va disputa primul amical din aceasta vara in noaptea dintre duminica spre luni, incepand cu ora 01:00. Adversara londonezilor din acest joc este formatia din Costa Rica, Cartagines. Cotele sunt de partea europenilor in acest duel, Fulham fiind vazuta ca favorita, iar bet365 ofera o cota de 1.67 pentru victoria acestora.

Cartagines este net inferioara la majoritatea capitolelor, venind dintr-un fotbal mult mai slab. Nu se poate vorbi nici despre avantajul meciurilor in picioare, deoarece costa-ricanii au disputat ultimul meci in luna Mai.
Totusi Cartagines nu trebuie luata peste picior, avand in vedere ca formatia costa-ricana a terminat pe locul dio in campionat sezonul trecut, cu un golaverage de 29-18 dupa 22 de partide. Apararea pare a fi principalul punct forte pentru acestia.

Fulham de cealalta parte a baricadei nu a avut un sezon reusit in stagiunea precedenta. Turul nu a fost unul chiar deloc rau, insa in retur londonezii ajunsesera la un moment dat cea mai iesita din forma echipa din Premier League.
Atacul este punctul forte al englezilor, insa apararea este una dezastruoasa, iar Fulham incaseaza in medie aproape 2 goluri pe meci. La cum arata atat atacul, cat si defensiva lui Fulham, ar trebui luat in considerare un over la acest joc.

Pronostic pariuri sportive: Peste 2.5 goluri @ 1.65
Dupa cum spuneam, Fulham are un atac redutabil ce a marcat peste 50 de goluri sezonul trecut in Premier League, insa si o aparare extrem de slaba. Cartagines se descurca bine in atac, iar acest lucru ar putea face ca noi sa avem parte de un Over 2.5.