Oman vs Uruguay – 13 Octombrie 2014

Bilet realizat de Pariuri in 13 October, 2014. Postat in Pariuri Online

EURO-2016-logo

In dupa-amiaza zilei de astazi, 13 Octombrie, vom avea parte de un amical interesant, inclinat la prima vedere intr-o directie clara. Mai exact, de la ora 17:30, Oman va primi vizita Uruguay-ului, Luis Suarez fiind din nou in centrul atentiei.

Selectionata din Oman nu se poate compara cu cea a adversarilor la aproape nici un capitol. Echipa gazda vine dupa trei infrangeri la rand, 0-2 cu Irlanda si 0-1 cu Kosovo, luna trecuta, dar si 3-4 in fata Costa Ricai in urma cu trei zile. In ultimul an si jumatate, Oman a pierdut un singur meci acasa, insa trebuie precizat ca cel mai dificil adversar a fost Costa Rica, acum trei zile dupa cum spuneam.

Luis Suarez va profita inca o data de amicalele echipei nationale, avand in vedere ca uruguayanul mai are doua saptamani de suspendare din cele patru luni, putand evolua doar in meciurile amicale. Sud-americanii au sustinut trei jocuri de pregatire dupa Cupa Mondiala din Brazlia unde au atins optimile, bifand luna trecuta si luna aceasta doua victorii si un egal. De precizat faptul ca cele doua selectionate nu s-au mai duelat niciodata pana acum fie ca e vorba de jocuri amicale sau oficiale.

Cota de 1.36 pentru pariul 2 solist este cea asupra careia ne-am indreptat atentia. Superioritatea oaspetilor este evidenta in acest duel si am decis sa nu riscam totusi prea mult cu un pariu pe handicap asiatic.

Tags: , , , ,