Pariul zilei – 14.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 13 October, 2014. Postat in Pariul Zilei

Insulele Feroe vs Ungaria (14.10.2014) – ora 21:45
pariul zilei2Insulele Feroe si Ungaria vor oferi marti seara de la ora 21:45 cel mai dezechilibrat duel al etapei cu numarul trei din calificarile la Euro 2016 in Grupa F, grupa in care se afla si Romania. De aici am ales si noi pariul zilei, cota asupra careia ne-am oprit fiind de 1.73 in acest moment.
Insulele Feroe Ungaria
Insulele Feroe nu pot emite pretentii prea mari intr-un astfel de meci si cu atat mai putin intr-o astfel de grupa. Gazdele au pierdut ambele meciuri de pana acum, fiind singura selectionata din Grupa F fara punct in dreptul ei. Mai precis, Insulele Feroe au fost depasite de Finlanda in primul meci, scor 1-3 acasa, ca mai apoi sa piarda in fata Irlandei de Nord cu 2-0 in deplasare. Cum era firesc, gazdele au sansa a doua in acest joc inclusiv la pariuri. Ungaria se prezinta la aceasta partida ca mare favorita, Sportingbet oferind o cota de 1.25 pentru un eventual succes al oaspetilor. Maghiarii vin dupa remiza importanta obtinuta la Bucuresti, scor 1-1 in fata Romaniei, iar o victorie in acest joc i-ar aduce cu siguranta din nou in lupta pentru un loc de calificare. La ora actuala ungurii sunt doar pe locul cinci in Grupa F, cu un punct dupa doua etape.
Pariuri Insulele Feroe vs Ungaria
Info pariuri sportive: 2 pauza / 2 final @ 1.73

  • Ne asteptam ca Ungaria, net superioara in fata Insulelor Feroe la toate capitolele, sa arate acest lucru si pe tabela de marcaj, inca de la inceputul meciului. Mizam pe victoria oaspetilor, cu preluarea avantajului din prima repriza.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: , , , , ,