Pariul zilei – 01.03.2019

Bilet realizat de bonus in 28 February, 2019. Postat in Pariul Zilei

Augsburg – Borussia Dortmund

Liderul actual din Bundesliga se va deplasa in aceasta seara la Augsburg, o adversara care nu ar trebui sa puna foarte multe probleme avand in vedere diferentele evidente dintre cele doua echipe. Borussia Dortmund nu a traversat cea mai buna perioada in ultimele saptamani, desi la finalul anului 2018 avea un avans consistent fata de rivala Bayern Munchen, in momentul de fata cele doua mari cluburi ale Germaniei sunt despartite de doar 3 puncte care pot fi anulate in aceasta etapa daca Dortmund va pierde la Augsburg, iar Bayern Munchen se va impune in deplasarea de la Borussia Monchengladbach.

Totusi, situatia celor de la Augsburg este mult mai anosta, ultimele 3 partide sustinute de formatia lui Manuel Baum s-au terminat cu o infrangere, iar in cea mai recenta etapa Augsburg a fost umilita de Freiburg cu scorul de 5-1. Gazdele de astazi sunt prima echipa care se afla deasupra liniei retrogradarii si trebuie sa ne imaginam tensiunea care exista in aceste zile in vestiarul celor de la Augsburg.

De asemenea, pariorii trebuie sa tina cont de faptul ca exista o lista foarte lunga de indisponibili in lotul celor de la Augsburg, deci in primul 11 folosit de gazde este posibil sa vedem si multi tineri fara experienta necesara unei asemenea confruntari. In concluzie, o victorie obtinuta de Borussia este cotata cu 1.65 si reprezinta cel mai indicat pronostic pentru astazi.