Meciul zilei – 28.02.2019

Bilet realizat de bonus in 28 February, 2019. Postat in Meciul Zilei

Valencia – Betis

A doua finalista a Cupei Spaniei se va decide in aceasta seara pe Estadio de Mestalla acolo unde Valencia va primi vizita celor de la Betis Sevilla. Cele doua formatii nu au putut fi separate in prima mansa a semifinalelor, insa au oferit un adevarat spectactol micrbobistilor care s-au bucurat si de o intoarcere spectaculoasa de scor. Betis a deschis scorul si dupa pauza jucatorii antrenati de Quique Setien conduceau cu 2-0 dupa golul marcat de Joaquin, insa Valencia a reusit sa egaleze prin doua goluri marcate pe finalul partidei.

Intalnirea de astazi va fi foarte speciala pentru capitanul celor de la Betis, Joaquin, fotbalistul in varsta de 37 de ani a evoluat 5 ani pentru Valencia cu care a reusit sa castige si Cupa Spaniei in 2008. Totusi primul trofeu al celui mai important jucator al gazdelor a fost castigat tot cu Betis in 2005 atunci cand aceasta grupare a cucerit Cupa Spaniei si ultimult trofeu din istoria clubului.

Joaquin spera sa readuca inca un motiv de sarbatoare pentru fanii lui Betis deoarece o calificare in finala Cupei poate fi considerata si ca un bilet de participare in urmatoarea editie Europa League. Valencia are prima sansa la victorie in aceasta seara, dar noi va indicam sa alegeti varianta de peste 2.5 goluri marcate care este cotata cu 1.85 si poate aduce profit si in cazul in care Betis obtine o calificare surprinzatoare.