Pariul zilei – 28.02.2019

Bilet realizat de bonus in 28 February, 2019. Postat in Pariul Zilei

Al Shabab – Al Nasr

Campionatul Arabiei Saudite este o competitie in care si-au desfasurat activitatea multi antrenori romani, iar astazi duelul dintre Al Shabab si Al Nasr reprezinta un meci care poate fi urmarit cu atentie de pariorii romani deoarece poate aduce un castig consistent. Cele doua rivale se afla in lupta pentru primele locuri din clasament, oaspetii de la Al Nasr ocupa pozitia secunda cu 46 de puncte, la 6 puncte in spatele liderului Al Hilal.

Formatia gazdelor nu mai are atat de multe sanse la prima pozitie deoarece jucatorii antrenati de Marius Sumudica au acumulat doar 40 de puncte, insa nu trebuie sa uitam faptul ca Al Shabab are cea mai eficienta defensiva din prima liga saudita si singura infrangere suferita acasa in acest sezon a fost impotriva liderului Al Hilal. De asemenea, vom mai adauga faptul ca si Al Nasr are rezultate foarte bune in deplasare, singurul esec suferit de trupa pregatita de tehnicianul portughez Rui Vitoria a fost pe terenul celor de la Al Tawoon la inceputul lunii februarie.

In partida din turul campionatului Al Nasr s-a impus cu scorul de 1-0 si astazi anticipam tot un scor foarte strans, din acest motiv recomandam pariorilor sa mizeze pe varianta sub 2.5 goluri marcate cotata cu 2.20, un pronostic foarte generos avand in vedere diferentele mici dintre cele doua adversare.