Pariul zilei – 01.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 31 October, 2014. Postat in Pariul Zilei

Anderlecht vs Lokeren (01.11.2014) – ora 15:30
pariul zilei2Pentru ziua de sambata ne-am indreptat atentia catre un pariu din Belgia Jupiler League, cota de 1.67 fiind una acceptabila si de luat in seama. Anderlecht o va gazdui pe Lokeren incepand cu ora 15:30, belgienii pornind din pole-position la ora actuala la agentiile de pariuri online.
Anderlecht Lokeren
Anderlecht Bruxelles este campioana ultimilor ani in Belgia Jupiler League, iar sezonul acesta tinteste catre un nou titlu. Echipa gazda are cele mai bune cifre din campionat, fiind lider in acest moment cu 26 de puncte si un golaveraj de 22-14. Forma de moment a suferit putin in ultimele saptamani, dovada ca Anderlecht s-a impus o singura data in ultimele patru runde. Gazdele au 13 puncte castigate acasa din 18 posibile. Lokeren este una dintre formatiile cu pretentii la locuri de eurocupe in Belgia. Formatia oaspete se afla pe un multumitor loc patru in acest moment, cu 22 de puncte si un golaveraj de 23-17. Oaspetii sunt la un singur punct de podium si la patru de liderul Anderlecht, astfel ca un succes aici ar putea face lucrurile interesante in fruntea clasamentului. Lokeren a pierdut ultimele doua deplasari aici.
Pariuri Anderlecht vs Lokeren
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.67

  • Se intalnesc in aceasta partida doua dintre cele mai ofensive formatii ale fotbalului belgian la ora actuala, dovada ca dupa 13 etape scurse cele doua au marcat in total nu mai putin de 55 de goluri. Ultimele sase confruntari directe au oferit multe goluri, mereu reusind sa inscrie ambele echipe.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: , , , , ,