Pariuri Sportive – Empoli vs Juventus – 01.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 31 October, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Empoli vs Juventus (01.11.2014) – ora 19:00
Empoli si Juventus vor fi puse fata in fata sambata seara de la ora 19:00 in cadrul etapei cu numarul zece din Italia Serie A. Se anunta un meci inclinat catre o singura directie, intre una dintre cele mai slabe defensive din campionat, cea a lui Empoli, si unul dintre cele mai puternice atacuri, cel al campioanei en-titre.
Empoli Juventus
Empoli se prezinta la aceasta partida dupa doua infrangeri consecutive, iar la ora actuala, dupa noua etape scurse, echipa a reusit sa obtina un singur succes. Nou-promovata se mentine deasupra liniei de plutire, fiind pe muchie de cutit. Mai precis, Empoli are sapte puncte si un golaveraj de 10-16, doar doua echipe stand mai slab la ora actuala din punct de vedere defensiv. Pe teren propriu echipe a primit in medie aproape doua goluri pe meci. Juventus vine dupa infrangerea de etapa trecuta, scor 0-1 in deplasare cu Genoa, fiind in momentul de fata la egalitate perfecta cu AS Roma, fiecare cu 22 de puncte si un golaveraj de 16-4. Se anunta o lupta lunga si interesanta in doi la titlu, iar torinezii nu au voie sa faca pasi gresiti in aceasta deplasare, altfel risca sa piarda fotoliul de lideri. Intr-un clasament al deplasarilor, campioana conduce cu 10 puncte din 15 posibile.
Pariuri Empoli vs Juventus
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.44

  • Proaspat revenita in Serie A, Empoli nu pare sa faca fata foarte bine, iar contra celei mai puternice echipe din campionat, Juventus, nu ne asteptam la realizari prea mari, astfel ca am ales un pariu simplu si mai putin riscant, mai exact victoria torinezilor.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: , , , , ,