Pariul zilei – 02.03.2019

Bilet realizat de bonus in 2 March, 2019. Postat in Pariul Zilei

AC Milan – Sassuolo

AC Milan este una dintre cele mai iubite grupari din campionatul Italiei, iar in acest an se pare ca trupa antrenata de Gennaro Gattuso a redevenit suficient de puternica penru a spera la o calificare in UEFA Champions League. In continuarea acestui articol vom analiza duelul care va avea loc in aceasta seara de la ora 19:00, o partida in care trupa milaneza va intalni pe Sassuolo, o adversara care nu ar trebui sa puna foarte multe probleme.

Clubul milanez reprezinta una dintre cele mai titrate echipe din Italia, in palmaresul diavolilor se afla 18 titluri de campioana, 5 Cupe ale Italiei si 7 trofee UEFA Champions League, iar cel mai recent succes a fost Supercupa Italiei cucerita in 2017. In momentul de fata AC Milan se afla pe pozitia a patra cu 45 de puncte, in timp ce oaspetii de la Sassuolo ocupa locul 11 si nu mai pot spera la o calificare in cupele europene.

Dupa despartirea de Gonzalo Higuain, cel mai important jucator al milanezilor a devenit Krzysztof Piatek, un atacant adus in aceasta iarna care a reusit deja sa marcheze de 5 ori pentru noua sa echipa. Pariorii care vor miza pe o victorie a milanezilor vor primi cota 1.50 de la majoritatea caselor de pariuri si noi va recomandam sa mizati pe acest pronostic deoarece AC Milan este foarte motivata sa obtina cele 3 puncte.