Pariul zilei – 02.08.2014

Bilet realizat de Pariuri in 1 August, 2014. Postat in Pariul Zilei

Volyn Lutsk vs Dnipro (02.08.2014) – ora 19:30
pariul zilei2Pentru ziua de azi, sambata 2 Iulie, am ales pariul zilei din prima liga de fotbal a Ucrainei, cota fiind ceva mai mare decat in ultimele zile, si anume 1.95 in momentul de fata. Dnipro va da piept cu Volyn Lutsk in deplasare, in incercarea de a bifa a patra victorie la rand in confruntarile directe.
Volyn LutskDnipro
Volyn Lutsk este o formatie de luat in seama, mai ales ca are un moral bun dupa ce a inceput campionatul cu dreptul, castigand in deplasare, scor 2-1 pe terenul lui Mariupol. Volyn Lutsk a avut evolutii bune si in amicalele verii, iar in aceasta stagiune spera sa termine cat mai sus in clasament, departe de zona retrogradabila. Cota pentru 1 solist este de 7.00 in acest moment la bet365.De partea cealalta a baricadei se afla Dnipro, vice-campioana Ucrainei, echipa care anul acesta spera chiar la mai mult, mai ales ca pana acum a reusit sa pastreze in lot vedeta echipei, pe Konoplyanka mai exact, curtat intens in iarna de echipe din Anglia. Oaspetii sunt pe val, avand trei puncte dupa prima etapa, castigand cu 2-0 in deplasare cu M. Donetsk.
Pariuri Volyn Lutsk vs Dnipro
Info pariuri sportive: 2 pauza / 2 final @ 1.95

  • Dnipro s-a aratat net superioara in fata adversarilor din acest meci si in ultimele confruntari directe, plus ca echipa vizitatoare se afla intr-o forma de zile mari si ne asteptam sa castige fara emotii prea mari.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,