Pariuri Sportive – Vorskla vs Sahtior Donetsk – 01.08.2014

Bilet realizat de Pariuri in 1 August, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Vorskla vs Sahtior Donetsk (01.08.2014) – ora 19:00
Diseara de la ora 19:00 Sahtior Donetsk va evolua pe terenul celor de la Vorskla in cadrul etapei cu numarul doi din Ucraina Premier League. Mircea Lucescu si elevii sai au de luat o revansa dupa ce acum aproape patru luni au fost invinsi pe acest teren, scor 0-1, intrerupandu-si astfel o serie de cinci victorii la rand contra gazdelor.
VorsklaSahtior Donetsk
Vorskla a inceput cu stangul noul sezon, fiind invinsa cu 0-1 de Dinamo Kiev, o alta contracandidata la titlu a celor de la Sahtior. Echipa gazda s-a descurcat acceptabil in amicalele verii, terminand fara infrangere, cu o victorie (2-1 vs NK Zagreb) si duoa rezultate de egalitate (1-1 vs Oleksandriya si 1-1 vs Volyn Lutsk). Gazdele sunt vazuti cu sansa a doua clar si la pariuri, avand o cota ce variaza in jur de 8.00 pentru victorie.Sahtior Donetsk pe de alta parte se prezinta la aceasta partida cu gandul la cele trei puncte pentru a tine pasul cu celalalte contracandidate la titlu. Echipa pregatita de Mircea Lucescu este pe locul doi dupa prima etapa in care s-a impus cu 2-0 in fata celor de la M. Zaporozhye pe teren propriu. Bet365 ofera una dintre cele mai bune cote de pe piata pentru 2 solist, si anume 1.38 in momentul de fata.
Pariuri Vorskla vs Sahtior Donetsk
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.38

  • Ne asteptam ca diferenta dintre cele doua tabere sa se vada si pe tabela de marcaj, iar Sahtior Donetsk, desi evolueaza in deplasare, sa se impuna, asa cum a facut-o in cinci din ultimele sase meciuri directe cu Vorskla.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,