Pariul zilei – 03.01.2015

Bilet realizat de Pariuri in 3 January, 2015. Postat in Pariul Zilei

Tranmere vs Swansea (03.01.2015) – ora 17:00
pariul zilei2Pariul zilei de astazi, sambata 3 Ianuarie, vine din Anglia FA Cup, de la partida dintre Tranmere si Swansea City, cele doua formatii urmand sa lupte pentru un loc in 16-imile de finala. E limpede cine porneste cu prima sansa, iar cota aleasa de noi este de 1.65.
Tranmere Swansea
Tranmere este o formatie de League Two, a patra liga de fotbal din Anglia. Echipa vine dupa cinci meciuri bune, cu trei victorii, un egal si un esec, unul dintre succese avand loc chiar in runda precedenta de FA Cup, scor 1-0 in deplasarea cu Dageham & Red. Pe teren propriu echipa nu a mai pierdut de pe 29 Noiembrie, mai exact este neinvinsa in ultimele cinci jocuri acasa. Swansea City vine la aceasta partida cu gandul de a obtine calificarea in faza urmatoare, fiind echipa net superioara. Galezii au inregistrat un egal acum doua zile in Premier League, scor 1-1 pe terenul lui QPR, asta dupa ce au incheiat anul 2014 slab, cu un esec rasunator pe Anfield Road, scor 1-4. Swansea are o singura victorie in ultimele zece deplasari, scor 1-0 cu Hull City.
Pariuri Tranmere vs Swansea
Info pariuri sportive: Swansea -1.0 HA @ 1.65

  • Mizam pe o victorie a oaspetilor in aceasta partida, o victorie la minim doua goluri diferenta contra unei formatii din liga a patra. Daca Swansea se va impune totusi la limita de un gol, miza va fi rambursata.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!