Meciul zilei – 03.01.2015

Bilet realizat de Pariuri in 3 January, 2015. Postat in Meciul Zilei

West Brom vs Gateshead (03.01.2015) – ora 17:00
meciul zilei2Astazi de la ora 17:00, ora Romaniei, West Bromwich Albion porneste ca mare favorita in duelul cu Gateshead din FA Cup, gazdele avand de departe prima sansa la calificarea in 16-imi. Asa cum probabil stiti deja, in caz de egal, partida se rejoaca pe terenul oaspetilor.
West Brom Gateshead
West Bromwich Albion traverseaza o perioada dificila, venind dupa patru meciuri la rand fara victorie in Premier League. Echipa nu are deloc un sezon linistitor, iar in acest ritm se tot apopie de zona fierbinte. Pe teren propriu WBA a bifat o victorie, 1-0 cu Aston Villa, si patru esecuri in ultimele doua luni de zile. Nu ar trebui sa aiba probleme totusi in fata unei echipe de amatori. Gateshead nu este o formatie care sa puna probleme, fiind formata in mare parte din amatori. Oaspetii au trecut in runda precedenta a FA Cup de Warrington, pe teren propriu, scor 2-0. Echipa are o cota in jur de 12.00 in acest moment la Sportingbet, insa putini sunt cei care se gandesc ca ar putea avea loc o surpriza in acest duel. Probabil oaspetii vor juca la egal, insa va fi greu oricum.
Pariuri West Brom vs Gateshead
Info pariuri sportive: 1 pauza / 1 final @ 1.45

  • Mizam pe faptul ca West Brom va domina partida in intregime, de la un capat la celalalt, inclusiv pe tabela de marcaj. Cota este una acceptabila in conditiile date, balanta fiind clar inclinatain favoarea gazdelor.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!