Pronostic – Leicester vs Newcastle – 03.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 3 January, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

pronostic west ham newcastle premier league

Una dintre atractiile principale ale zilei de astazi in FA Cup, le va pune fata in fata pe Leicester City si Newcastle United, doua formatii de Premier League. Lovitura de start va avea loc la ora 17:00, ora Romaniei.

Leicester City vine dupa un rezultat incurajator, scor 2-2 pe Anfield Road cu Liverpool, asta in conditiile in care alb-albastrii erau condusi cu 0-2 la pauza meciului. Bilantul gazdelor pe teren propriu este unul modest in actuala stagiune, iar in ultimele cinci partide, toate in campionat, Leicester a bifat un egal si patru esecuri in fata propriilor suporteri, nefiind tocmai punctul lor forte acest lucru.

Newcastle United a marcat de sase ori in ultimele doua partide de Premier League. Mai exact, cotofenele au incheiat anul 2014 pe val, castigand cu 3-2 in fata lui Everton, iar acum doua zile au scos o remiza tot pe teren propriu, scor 3-3 in fata lui Burnley. Newcastle sta slab la capitolul deplasari, dovada ca in ultimele cinci meciuri pe teren strain a bifat un egal si patru infrangeri, primind in medie 2,6 goluri pe meci.

Ultimele patru confruntari directe pe acest teren, intre 2000 si 2010, s-au incheiat la egalitate, de doua ori 0-0 si de doua ori 1-1.

Pronostic: X2 @ 1.50
Newcastle are un lot mai valoros la prima vedere si in ciuda evolutiilor slabe din deplasare in ultima perioada, ne asteptam ca echipa de pe St. James’ Park sa scoata cel putin un rezultat de egalitate aici, cota fiind una atractiva de altfel.