Pariul zilei – 03.09.2017

Bilet realizat de Pariuri in 2 September, 2017. Postat in Pariul Zilei

Belarus vs Suedia (03.09.2017) – ora 19:00
pariul zilei2Pentru ziua de duminica, 3 Septembrie, am ales pariul zilei la o cota de 1.70 in momentul de fata. Meciul care ne-a atras atentia este cel dintre Belarus si Suedia, programat la ora 19:00, ora Romaniei.
BelarusSuedia
Belarus a dezamagit si in campania curenta de calificare, iar etapa trecuta a bifat un esec rusinos in Luxemburg, scor 0-1. Echipa are cinci puncte si este in pericol sa termine ultima in Grupa A. Momentan se afla pe locul cinci, insa golaverajul de 4-12 lasa dorit, avand un atac mai slab decat al lui Luxemburg.Suedia era liderul grupei inainte de runda trecuta, insa a pierdut in Bulgaria (2-3) si a picat pe locul secund. Nordicii au nevoie de victorie pentru a ramane in cursa de calificare cu sanse reale. In tur si-au confirmat superioritatea fara drept de apel, castigand cu 4-0 pe propria arena.
Pariuri – Belarus vs Suedia
Info pariuri sportive 2 solist @ 1.70

  • Suedia a facut deja un pas gresit etapa trecuta, iar inca unul ar putea sa o coste scump. Mizam pe victoria oaspetilor aici, obligatorie practic pentru ei daca vor sa mai spere la calificare.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!