Pronostic – Franta vs Luxemburg – 03.09.2017

Bilet realizat de Pariuri in 2 September, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Franta vs Luxemburg – 03.09.2017

Franta si Luxemburg vor fi protagonistele celui mai dezechilibrat meci programat duminica seara in calificarile la Cupa Mondiala, cel putin la casele de pariuri.

Francezii sunt mari favoriti, cu o cota de 1.01 sau 1.02 in unele cazuri pentru victorie. Echipa Cocosului Galic a urcat pe prima pozitie a grupei dupa ultimul succes, 4-0 acasa cu Olanda, profitand si de pasul gresit facut de Suedia in Bulgaria. Francezii sunt mari favoriti si nu exista decat optiunea victoriei intr-un astfel de joc, chiar daca unii titulari ar urma sa fie menajati.

Luxemburg este cea mai slaba formatie a grupei, insa a crescut mult in ultimii ani. Echipa a reusit chiar sa o invinga pe Belarus zilele trecute, 1-0 acasa in runda anterioara din aceasta campanie. Au ramas tot pe ultimul loc insa, cu patru puncte si un golaveraj de 7-14. Meciul tur de acasa a fost pierdut de luxemburghezi cu scorul de 1-3, reusind chiar sa inscrie in poarta Frantei.

Pronostic: Peste 1,5 goluri in r1 @ 1.40
Ne asteptam ca diferenta de valoare dintre cele doua formatii sa isi spuna cuvantul inca din startul meciului. Speram sa vedem cel putin doua goluri in prima repriza, cota fiind una de luat in seama.