Pariul zilei – 04.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 4 January, 2014. Postat in Pariul Zilei

Benfica vs Gil Vicente (04.01.2014) – ora 22:15
pariul zilei2Taca de Portugal (Cupa Portugaliei) va oferi un meci foarte interesant in aceasta seara de la ora 22:15, atunci cand Benfica si Gil Vicente vor fi puse fata in fata, gazdele avand de departe prima sansa, mai ales ca cele doua tabere sunt in situatii diferite.
Benfica a castigat ultimele cinci confruntari directe, din 2012 pana acum, mereu oferind meciuri cu minim trei reusite.
Benfica Gil Vicente
Formatia gazda este pe val inainte de acest duel din Taca de Portugal, avand patru victorii in ultimele patru partide in toate competitiile, ultimele trei succese fiind in deplasare. Gazdele acestui joc sunt fara infrangere in ultimele zece jocuri pe propriul teren, printre adversari fiind si echipe ca PSG, Sporting, Anderlecht sau Braga, lucru de apreciat. De cealalta parte a baricadei se afla Gil Vicente, o formatie in cadere libera care vine dupa o perioada dezastruoasa, asta dupa ce la un moment dat se afla pe val. Oaspetii au un egal si patru esecuri in precedentele cinci partide de campionat, fiind fara gol marcat in ultimele patru jocuri. Gil Vicente are un singur succes in precedentele noua deplasari.
Pariuri Benfica vs Gil Vicente
Info pariuri sportive: Benfica -1.5,-2.0 HA @ 1.70

  • Forma de moment foarte buna a gazdelor ne-a facut sa mergem pe o victorie a acestora la minim doua goluri diferenta. Daca Benfica se impune cu fix doua reusite avans, atunci jumatate din miza va fi returnata, iar cealalta va fi castigatoare.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!