Pronostic – Valencia vs Levante – 04 Ianuarie 2014

Bilet realizat de bonus in 4 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Valencia – Levante
valenciaIn ciuda tuturor problemelor pe care le-a avut Valencia ca si club de fotbal, datorate in mare parte crizei financiare care a pus stapanire pe Europa, Ricardo Costa crede in continuare intr-o calificare a formatiei sale in grupele Ligii Campionilor.Obiectivul “liliecilor”, afirma acesta, ramane acela de a aduna in jur de 40 de puncte (sau mai mult) pana la finele campionatului.
Misiune imposibila, daca e sa tinem cont ca in fruntea clasamentului se afla echipe precum FC Barcelona, Real Madrid sau Atletico Madrid, iar celalalt “Atletico”, in fapt Athletic, trece printr-o perioada extrem de fasta. Valencia e favorita in fata rivalilor regionali de la Levante, insa istoricul intalnirilor directe spune taman contrariul – doar o victorie din cinci incercari pentru Valencia!

Ca o veste buna pentru formatia gazda, Ever Banega se intoarce in primul 11 pentru prima data de la inceputul lunii decembrie si, consideram noi, va fi plusul de care aveau nevoie oamenii antrenati de Pizzi. Sergio Canales va fi mutat cel mai probabil in banda stanga.

Cat despre Levante, sezonul 2013-2014 nu a fost unul tocmai dezamagitor, daca e sa ne luam dupa obiectivele trasate undeva pe la sfarsitul lunii iulie a anului trecut.
Aflat la primul meci in functia de antrenor al Valenciei, Juan Antonio Pizzi va avea la dispozitie intreg lotul, doar Daniel Parejo fiind incert pentru aceasta intalnire.

Echipa probabila a Valenciei (sistem de joc 4-2-3-1): Alves – Bernat, Ruiz, Mathieu, Barragan – Romeu, Parejo – Canales, Banega, Feghouli – Jonas.
De cealalta parte, Juan Caparros ataca victoria in acest meci fara Jordi Xumetra, suspendat. Papa Babacar Diawara este incert, ca de altfel si Hector Rodas sau Chris.

Echipa probabila a lui Levante (sistem de joc 4-2-3-1): Navas – Lopez, Vyntra, Juanfran, Karabelas – Simao, Diop – Rios, Pinto, Zhar – Diawara.

Meci greu, asadar, pentru “lilieci” in prima etapa din 2014, motiv pentru care ne vom indrepta atentia catre un pronostic surpriza, X solist, cotat la 4.50 in oferta casei de pariuri online Sportingbet.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO