Pronostic – Almeria vs Granada – 04 Ianuarie 2014

Bilet realizat de bonus in 4 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Almeria – Granada
almeriaAlmeria a incheiat cu mult fast anul 2013, dupa o victorie mai putin scontata impotriva lui Real Betis. Cu toate acestea, drumul e lung pana la o eventuala salvare de la retrogradare.

De cealalta parte, Granada a avut un final de 2013 la fel de bun si isi doreste sa inceapa ultima jumatate a sezonului cu dreptul, in conditiile in care are ca principal obiectiv, de asemenea, evitarea retrogradarii. Antrenorul Luis Alcaraz are un numar destul de mare de jucatori indisponibili, in conditiile in care Odion Ighalo, omul sau de gol, cu siguranta nu va putea evolua in aceasta deplasare complicata.

Statisticile o pun pe Almeria in ipostaza unei echipe slabe in fata propriilor suporteri, pe cand Granada, dimpotriva, se descurca de minune in deplasare, aflandu-se pe locul 4 intr-un clasament neoficial!
Singurul jucator indisponibil de la gazde este Nelson Artigas Oliveira. Corona, Rodri si Hernan Pellerano sunt incerti pentru meciul de sambata seara.

Echipa probabila a Almeriei (sistem de joc 4-2-3-1): Esteban – Dubarbier, Torsiglieri, Trujillo, Rafita – Azeez, Tebar – Vidal, Verza, Barbosa – Diaz.
Pe langa Ighalo, Lucas Alcaraz are semne de intrebare si in ceea ce priveste prezenta pe teren a urmatorilor jucatori: Dani Benitez, Brayan Angulo, Jeison Murillo, Alvaro Garcia si Matias Campos (incerti).

Echipa probabila a Granadei (sistem de joc 4-3-3): Roberto – Foulquier, Murillo, Mainz, Benitez – Rico, Iturra, Recio – Brahimi, El-Arabi si Piti.

In concluzie, nu ne putem  lua ochii de pe cota oferita in schimbul unei victorii a oaspetilor. Unibet ne propune o cota de 3.10, un adevarat value bet privind non-performantele Almeriei pe propriul stadion. Granada se afla intr-o foame de puncte si, in plus de asta, are jucatori mai buni pe faza ofensiva. In alta ordine de idei, si sistemul de joc ne duce cu gandul la mai mult curaj de partea oaspetilor, care se pot impune, fie si la limita, in aceasta deplasare.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO