Pariul zilei – 04.06.2017

Bilet realizat de Pariuri in 4 June, 2017. Postat in Pariul Zilei

Aalesund vs Haugesund (04.06.2017)
pariul zilei2Oferta de astazi nu este tocmai cea mai impresionta, iar pentru pariul zilei am ales o cota de 1.53 in acest moment. Ne-am indreptat atentia catre meciul dintre Aalesund si Haugesund din cea de-a 12-a etapa a campionatului norvegian.
Aalesund
Haugesund
Aalesund este pe pozitia a cincea dupa primele 11 etape scurse din Eliteserien, avand 18 puncte si un golaveraj de 15-12. Gazdele sunt la trei lungimi de podium si la patru puncte in spatele liderului. Aalesund n-a pierdut niciodata in ultimii 16 ani acasa in fata adversarilor din aceasta seara, avand un bilant foarte bun.De cealalta parte, Haugesund este pe locul 14, loc din zona rosie a clasamentului, care duce la barajul de retrogradare. Oaspetii au adunat 12 puncte din 33 posibile, iar golaverajul de 13-16 nu le face cinste. Haugesund vine dupa cinci etape slabe, cu doua remize si trei infrangeri bifate in aceasta perioada.
Pariuri – Aalesund vs Haugesund
Info pariuri sportive  1 DNB @ 1.53

  • Am ales sa mergem pe mana gazdelor diseara, mai ales ca acasa sunt greu de depasit. Totusi pentru mai multa siguranta alegem pariul Draw no Bet, cu returnarea mizei in caz de egalitate.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!