Meciul zilei – 04.06.2017

Bilet realizat de Pariuri in 4 June, 2017. Postat in Meciul Zilei

Olanda vs Coasta de Fildes (04.06.2017)
meciul zilei2Cel mai interesant meci amical programat astazi le pune fata in fata pe Olanda si pe Coasta de Fildes. Fluierul de start va fi auzit la ora 20:30, ora Romaniei, iar gazdele au prima sansa la toate agentiile de pariuri.
Olanda
Coasta de Fildes
Olandezii au pierdut opt din precedentele zece meciuri de pe teren propriu, insa ii putem considera superiori Coastei de Fildes in acest moment. Portocala Mecanica isi schimba generatia, iar asta afecteaza rezultatele in mod clar. Olanda vine dupa victoria de acum cinci zile, scor 2-1 in Maroc, tot intr-un meci de pregatire. Africanii au pierdut singurul meci contra Olandei de pana acum, scor 1-2 la Cupa Mondiala din 2006, in faza grupelor. De atunci s-au schimbat multe, insa Coasta de Fildes este vazuta tot cu sansa a doua. De precizat totusi faptul ca ivorienii au pierdut o singura data in ultimele 17 meciuri disputate, 0-1 vs Maroc la Cupa Africii pe Natiuni.
Pariuri – Olanda vs Coasta de Fildes
Info pariuri sportive 1 solist @ 1.70

  • Olanda are un lot mai puternic, desi trece intr-o perioada de schimbare a generatiilor. Mizam pe victoria Portocalei Mecanice diseara, mai ales ca joaca pe teren propriu
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!