Pronosticuri Liga 1 – 04.06.2017

Bilet realizat de Pariuri in 4 June, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronosticuri Liga 1 – 04.06.2017

Pronosticuri Liga 1 - 04.06.2017

Weekendul acesta va pune capat sezonului in Liga 1, urmand sa se joace ultima etapa din play-out. Avem trei partide programate diseara de la ora 21:00, partide care urmeaza sa decida echipele care retrogradeaza si echipa care merge la baraj. In cele ce urmeaza va prezentam cate un pronostic pentru fiecare dintre cele trei meciuri programate astazi in play-out.

  • FC Botosani vs Pandurii

Moldovenii nu mai pot retrograda, insa daca vor pierde acest meci vor termina pe locul 5 din play-out, primul de deasupra zonei de retrogradare. FC Botosani este o echipa puternica si in stare sa castige fara probleme un astfel de meci. Mergem pe sansa dubla, pariul FC Botosani sau egal avand o cota de 1.44.

  • Gaz Metan vs ACS Poli Timisoara

Un alt meci interesant le pune fata in fata pe Gaz Metan si ACS Poli. Mediesenii sunt pe locul doi, fara niciun fel de emotie. Acestia nu mai pot urca in clasament, insa pot pica un loc. Timisoara este pe locul de baraj si are nevoie de victorie pentru a termina deasupra locurilor de retrogradare directa si de ce nu, chiar sa evite barajul. Mergem pe cel putin doua goluri aici, cota de 1.30 fiind acceptabila.

  • Voluntari vs Concordia Chiajna

FC Voluntari are locul trei asigurat in play-out si pare lipsita de motivatie. Jucatorii au bifat o realizare istorica anul acesta, castigand Cupa Romaniei. Chiajna este pe loc de retrogradare si trebuie sa dea totul pentru a castige aceasta partida. Noi pariem pe faptul ca vom vedea peste 1,5 goluri in meci, la o cota de 1.36

Tags: