Pariul zilei – 04.09.2016

Bilet realizat de Pariuri in 4 September, 2016. Postat in Pariul Zilei

Kazakhstan vs Polonia (04.09.2016) – ora 19:00
pariul zilei2Am ales o cota de 1.53 pentru pariul zilei din aceasta duminica. Ne-am orientat catre partida dintre Kazakhstan si Polonia, partida care face parte din calificarile la Cupa Mondiala din Rusia, turneu ce va avea loc in 2018.
Kazakhstan
Polonia
Kazakhstan nu trebuie neglijata, fiind o formatie solida, plus ca fotbalul de acolo este pe o panta ascendenta in ultimii 5-10 ani. Kazacii si-au trecut in cont trei victorii, un egal si un esec in ultimele cinci partide, toate meciurile terminandu-se cu scoruri de under 2,5. Defensiva ramane punctul forte al nationalei gazda.Polonia vine dupa un parcurs bun la Campionatul European din Franta, acolo unde a parasit competitia in faza sferturilor de finala, fiind eliminata de Portugalia. Lewandowski si colegii sai nu au pierdut nici un meci la Euro, eliminarea venind dupa loviturile de departajare.
Pariuri – Kazakhstan vs Polonia
Info pariuri sportive 2 @ 1.53

  • Nu va fi o deplasare tocmai usoara pentru Polonia, Kazakhstan fiind o roca solida acasa, cu o defensiva destul de buna. Ne asteptam totusi ca intr-un final polonezii sa isi confirme superioritatea fata de adversarii de astazi.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,