Pariul zilei – 05.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 4 March, 2014. Postat in Pariul Zilei

Belgia vs Coasta de Fildes (05.03.2014) – ora 21:45
pariul zilei2Miercuri seara de la ora 21:45 vom avea parte de un super duel amical intre selectionata Belgiei si cea din Coasta de Fildes, ambele formatii fiind calificate la Cupa Mondiala din vara.
Acesta este primul meci direct intre cele doua protagoniste, iar belgienii sunt vazuti cu prima sansa de toate agentiile de pariuri, lucru firesc pe de-o parte.
Belgia Coasta de Fildes
Cu jucatori ca Benteke, Hazard, Courtois, Fellaini, Witsel, si multi altii, Belgia are una dintre cele mai bune generatii din istorie si poate emite pretentii chiar si la turneul final din Brazilia. Nationala gazda a obtinut calificarea la CM 2014 fara emotii, insa a incheiat anul 2013 slab, pierzand doua amicale, unul cu Columbia si unul cu Japonia, ambele pe propria arena. Coasta de Fildes de cealalta parte a terminat anul 2013 calificandu-se la Cupa Mondiala in fata celor din Senegal, 4-2 la general. Oaspetii au jucatori de top de asemenea, la cele mai mari echipe ale Europei. Drogba si colegii sai nu se vor preda usor, insa nici nu vor avea o misiune floare la ureche in fata unei echipe puternice, cu o generatie ce vine tare din spate.
Pariuri Belgia vs Coasta de Fildes
Info pariuri sportive: Belgia -0.5,-1.0 HA @ 1.90

  • Am ales sa mergem pe mana echipei mai valoroase la prima vedere, si anume Belgia. Totusi daca Hazard si ai lui vor castiga cu un singur gol avans, jumatate din miza va fi castigatoare, iar cealalta jumatate va fi rambursata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,