Meciul zilei – 05.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 4 March, 2014. Postat in Meciul Zilei

Spania vs Italia (05.03.2014) – ora 23:00
meciul zilei2Cel mai tare meci amical intertari de astazi, 5 Martie, le va pune fata in fata pe ultimele doua campioane mondiale, Spania (2010) si Italia (2006). Ne asteptam la un adevarat spectacol, iar in acest moment ibericii sunt vazuti cu prima sansa.
Ultima data cele doua tabere s-au intalnit la Cupa Confederatiile vara trecuta, iar dupa 0-0 in urma a 120 de minute, Spania s-a impus cu 7-6 la penalty-uri.
SpaniaItalia
Surprinzator sau nu, nationala Spaniei a aratat o usoara scadere in campania de calificare la Cupa Mondiala, acolo unde nu a dominat clar cum ne obisnuise, iar de cateva ori a avut si ceva probleme. Xavi, Iniesta si colegii lor au incheiat anul 2013 slab, pierzand in fata Africii de Sud, scor 1-0 in deplasare intr-un meci de pregatire, fotbalisti ca Alonso, Iniesta, Villa, Ramos, Casillas, Mata, etc, fiind prezenti pe teren.Italia pe de alta parte a obtinut calificarea la Cupa Mondiala mai usor decat s-ar fi asteptat probabil, iar pe finalul anului trecut a redus din motoare, remizand in ultimele patru partide, doua dintre ele fiind amicale. Balotelli si colegii sai au inscris de fiecare data in ultimele opt partide, fie ca adversarii s-au numit Argentina, Uruguay, Danemarca sau Germania, la acest capitol oaspetii stand destul de bine.
Pariuri Spania vs Italia
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.50

  • Nu este un secret faptul ca Spania porneste ca favorita in acest meci, fiind superioara Italiei la ora actuala din majoritatea punctelor de vedere. Ne asteptam la o victorie a gazdelor, cota fiind una atractiva si acceptabila.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!