Pronosticuri pariuri sportive

Bilet realizat de bonus in 4 March, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

pronostic.roPariurile sportive online au castigat teren in ultimii ani in fata celor puse la coltul strazii, in agentiile de cartier, insa nu e mai putin adevarat ca, oriunde ati alege sa va plasati biletele, trebuie inainte de toate sa respectati cateva reguli de aur pentru a da pronosticurile corecte.
Primul aspect de care trebuie tinut cont este, fara doar si poate, disciplina. Indiferent de activitatea pe care ati ales-o, fotbal, curse de cai, poker, ruleta, s.a.m.d, este foarte greu sa reusesti in lumea jocurilor de noroc fara un strop de disciplina.

Ca si in viata, vor exista intotdeauna pase bune si pase mai putin bune, traduse prin perioade in care nu va iese absolut nimic. Da, e cat se poate de adevarat, in viata de pariuri va veti confrunta cu situatii in care pur si simplu, facand un exercitiu de imaginatie, daca puneti pe Roger Federer sa castige impotriva unui tenismen clasat in afara top 100 ATP, veti pierde negresit. Caz in care vom face apel, ati ghicit, la a doua regula din decalogul pariorului, si anume cea in care nu vom incerca niciodata sa ne acoperim pierderile dintr-o singura lovitura. In traducere libera, daca am pierdut mai multe pariuri consecutive, nu vom pretinde niciodata ca avem un atu in maneca, si anume pronosticul corect, 100%, al meciului X, ipotetic vorbind, in ideea acoperirii acumulate pana la acel moment.

Desi in acceptiunea multor pariori exista notiunea de “pariu sigur”, ei bine, acesteia ii vom da DELETE inca din start, pentru a nu ajunge ca peste o perioada de timp sa cerem ajutorul unui specialist.
Matematic vorbind, in situatia in care alegem sa pariem aproape exclusiv pe handicapuri asiatice, exista probabilitatea de 50% sa pierdem. Acceptam acest lucru, stiind totodata ca un parior de succes va avea un procent in jur de 55%, maxim 60% pariuri castigate, daca accepta ca principala strategie de pariere flat betting-ul.
In pofida aparentelor, un parior bun nu trebuie sa se opreasca doar asupra situatiilor limita, in care pierde, ci si in zilele in care ii iese absolut totul. Carevasazica, cand se afla intr-o pasa buna si ii ies pronosticurile pe banda rulanta. Pariurile castigate, asemeni celor pierdute, vin in serii, astfel incat trebuie sa stiti cum sa gestionati si sumele adunate in aceste zile presarate de noroc. Si de bani, desigur!

Pronosticurile in sine reprezinta investitia pariorului in ceea ce crede, ca baza a tot ceea ce a citit despre echipele X si Y, care se vor infrunta in ziua respectiva. Statisticile si informatiile sunt, de asemenea, extrem de utile in obtinerea unui pronostic cat mai concludent, care sa aiba oaresce relevanta fata de ce se va intampla pe teren.
Ori de cate ori aveti o noua idee pe care doriti sa o puneti in practica, puteti efectua cate teste prealabile pe o foaie de hartie. Nu va costa nimic si, mai mult decat atat, nu riscati inutil sume de bani pe care le puteti folosi cu cap in alt gen de operatiuni. De asemenea, pariorii care se respecta vor paria de fiecare data cu mintea limpede si nu se vor lasa prada unor impulsuri de moment.

In alta ordine de idei, este recomandat sa nu jucati prea multe evenimente pe un bilet. Unu sau cel mult doua pronosticuri, astfel incat sa nu vi se scada sansele de castig. Noi va recomandam sa jucati exclusiv bilete solo, de preferat handicapuri asiatice, pentru a profita de cote valoroase si, deci, pentru a va spori profitul va recomandam sa luati unele informatii de pe site-ul nostru partener: www.pronostic.ro. Fie ca mizati pe castigatoarea unui meci, total goluri si alte handicapuri, la finalul zilei, pronosticurile dumnevoastra vor fi “verzi” doar in cazul in care v-ati facut temele din timp si ati respectat regulile enuntate mai sus.