Pariul zilei – 05.06.2015

Bilet realizat de Pariuri in 5 June, 2015. Postat in Pariul Zilei

Dundalk vs Bohemians (05.06.2015) – ora 21:45
pariul zilei2Pentru pariul zilei de astazi am ales o cota ceva mai mare decat in ultimele zile, si anume 1.95 in oferta Sportingbet. Meciul cu pricina vine din Irlanda Premier League, acolo unde Dundalk o va gazdui pe Bohemians in cea de-a 15-a etapa a campionatului.
Dundalk Bohemians
Nu exista nici un dubiu vis a vis de superioritatea gazdelor in acest moment. Drept dovada, Dundalk conduce detasat in varful clasamentului, cu 38 de punct, la sase peste locul doi, care are si un meci in plus jucat. Gazdele au bifat 12 victorii si doua remize, laudandu-se si cu un golaveraj impresionant de 33-5, de departe cel mai bun din campionatul irlandez. Bohemians in schimb este una dintre candidatele la un loc de Europa League se pare, desi e prea devreme sa vorbim despre asa ceva. Echipa oaspete a strans 25 de puncte in primele 14 etape, plus un golaveraj pozitiv de 17-12, aceste cifre plasand-o pe locul patru, la trei puncte de podiumul clasamentului, drumul fiind lung pana acolo.
Pariuri Dundalk vs Bohemians
Info pariuri sportive: 1 pauza / 1 final @ 1.95

  • Am ales sa riscam putin si mergem pe o victorie categorica a gazdelor, cu preluarea conducerii inca din prima repriza. E bine de stiut ca Sportingbet ofera cea mai buna cota de pe piata pentru acest pariu.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!