Meciul zilei – 05.06.2015

Bilet realizat de Pariuri in 5 June, 2015. Postat in Meciul Zilei

Olanda vs SUA (05.06.2015) – ora 21:30
meciul zilei2Unul dintre cele mai interesante dueluri ale zilei de astazi, 5 Iunie 2015, il reprezinta meciul amical dintre Olanda si SUA, meci care va avea lovitura de start la ora 21:30. Se anunta o partida pe cinste, cu Portocala Mecanica in pole-position la prima vedere.
Olanda SUA
Olanda a obtinut anul trecut un onorabil loc trei la Cupa Mondiala dupa ce la editia precedenta a iesit vice-campioana. Acum Portocala Mecanica trece si printr-un schimb de generatii, venind din urma jucatori foarte talentati. Echipa a sustinut doar doua meciuri in 2015, 1-1 cu Turcia si 2-0 in fata Spaniei, ambele partide fiind amicale. De partea cealalta, Statele Unite ale Americii au disputat ceva mai multe meciuri in acest an, cinci la numar. Bilantul nu rupe gura targului, cu doua victorii, un egal si doua meciuri pierdute, problema principala fiind defensiva la prima vedere. Toate agentiile de pariuri ii dau pe oaspeti ca outsideri, cu o cota in jur de 7.00.
Pariuri – Olanda vs SUA
Info pariuri sportive 1 solist @ 1.44

  • Balanta pare sa fie inclinata clar in favoarea olandezilor din majoritatea punctelor de vedere. Mizam si noi pe victoria acestora, fara sa riscam prea mult pe alte pariuri mai complicate.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!