Pronostic – Ungaria vs Lituania – 05.06.2015

Bilet realizat de Pariuri in 5 June, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

ungaria

 

Nationala Ungaria o va gazdui diseara de la ora 19:30 pe cea a Lituaniei intr-un meci de pregatire ce se anunta foarte interesant. Aruncand o privire peste cotele oferite de agentii, e clar ca maghiarii au prima sansa.

Ungaria porneste cu o cota in jur de 1.50, lucru la care probabil va asteptati, existand o diferenta de valoare destul de vizibila intre cele doua loturi. Un singur joc au sustinut maghiarii in anul 2015, si anume meciul din preliminariile Euro 2016 cu Grecia din luna Martie, scor 0-0. Partida aceasta este una de urmarit, mai ales ca Ungaria se afla in grupa cu Romania in preliminariile Euro 2016.

De partea cealalta, Lituania are o cota in jur de 6.00 la ora actuala, avand si dezavantajul terenului propriu, plus ca valoarea lotul este net inferioara. Singurul meci jucat in 2015 a avut loc in luna Martie, pierdut cu 0-4 pe Wembley in fata Angliei. Acela a fost al patrulea meci consecutiv fara victorie pentru oaspetii de astazi, punand la socoteala si amicalele. Un egal si doua esecuri au inregistrat lituanienii de-a lungul istoriei in fata selectionatei Ungariei.

Pronostic: 1 solist @ 1.50
Ne-am indreptat atentia catre un pariu simplu si pentru aceasta partida, fara sa riscam prea mult. Ungaria are toate argumentele de partea ei, iar noi mizam pe mana vecinilor nostri diseara.