Pariul zilei – 06.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 5 March, 2014. Postat in Pariul Zilei

Palestino vs Huachipato (06.03.2014) – ora 21:00
pariul zilei2Pariul zilei de azi, joi 6 Martie, vine din Chile Primera Division. Palestino si Huachipato se vor intalni in cadrul etapei cu numarul 10, gazdele pornind cu prima sansa cand vine vorba de pariuri.
Aflate in zone diferite ale clasamentului acum, cele doua tabere s-au duelat de doua ori in 2013, Palestino castigand de fiecare data cu 0-2 in deplasare.
Palestino Huachipato
Echipa gazda pare echipa superioara la prima vedere in acest duel. Dupa noua etape scurse, Palestino a strans 17 puncte si un golaveraj de 17-12, aflandu-se pe locul patru in acest moment. Doar doua puncte ii despart pe gazde de pozitia a doua si opt puncte de liderul Colo Colo. Palestino a inregistrat doua victorii, un egal si un esec acasa, marcand de sapte ori in patru jocuri. Huachipato pe de alta parte nu este o formatie care sa emita pretentii prea mari, insa vine dupa doua victorii in ultimele doua etape, urcand pe locul 13 in clasament. Oaspetii au ajuns la zece puncte din 27 posibile si un golaveraj negativ de 13-22, avand cea mai slaba defensiva din Chile. De altfel oaspetii sunt singurii cu peste 20 de goluri incasate pana acum in campionat.
Pariuri Palestino vs Huachipato
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.70

  • Ne-am indreptat atentia catre victoria gazdelor, net superiori pana acum in primele noua etape scurse, dovada stand si cifrele celor doua formatii, prezentate anterior.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,