Meciul zilei – 06.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 5 March, 2014. Postat in Meciul Zilei

Farnborough vs Basingstoke (06.03.2014) – ora 21:45
meciul zilei2Cum ziua de 6 Martie este una saraca in oferta caselor de pariuri, am ales drept meciul zilei de azi o partida din Anglia Conference South, o partida restanta intre doua echipe de mijlocul clasamentului. Farnborough si Basingstoke vor fi puse fata in fata de la ora 21:45.
Basingstoke a castigat cu 4-0 si 6-2 cele doua intalniri cu adversara de azi disputate in 2013, pierzand insa ultimele doua deplasari pe terenul acesteia.
FarnboroughBasingstoke
Gazdele de la acest meci au penultima aparare din campionat, incasand 55 de goluri in 28 de partide, ceea ce inseamna aproximativ o medie de doua goluri primite pe etapa. Farnborough nu se poate lauda cu pozitia 14 din clasament si cu golaveraj de 41-55. Echipa gazda are 33 de puncte in dreptul ei, aflandu-se la cinci puncte peste zona retrogradarii.Basingstoke pe de alta parte este ceva mai bine cotata si de agentiile de pariuri, mai ales ca a castigat de o maniera clara precedentele doua dueluri cu Farnborough. Oaspetii au 37 de puncte in dreptul lor, insa au doar 26 de jocuri disputate, laudandu-se si cu un golaveraj pozitiv, de 36-31. Cu aceste cifre, echipa oaspete se afla pe zece, fara sperante la promovare insa.
Pariuri Farnborough vs Basingstoke
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.68

  • Ne asteptam la un meci generos in reusite intre doua formatii echilibrate. Ambele au peste 35 de goluri marcate in acest campionat, plus ca exista probleme in aparare si de-o parte si de alta, mai ales in tabara gazdelor.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,