Pariul zilei – 06.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 6 June, 2014. Postat in Pariul Zilei

Drogheda vs Cockhill  (06.06.2014) – ora 22:00
pariul zilei2La fel ca ieri, cota pariului zilei de azi este de 1.73 si vine din Irlanda FAI Cup, mai exact de la intalnirea dintre Drogheda si Cockhill din faza 16-imilor de finala.
Acesta este primul meci direct dintre cele doua echipe, cel putin in istoria recenta a fotbalului, iar lovitura de start va fi data la ora 22:00.
Drogheda Cockhill
Cu patru infrangeri in ultimele patru meciuri disputate in campionat, Drogheda se afla pe o panta descendenta, mai ales ca in aceste patru esecuri a incasat in medie aproape cinci goluri pe meci. Aflata pe locul noua in campionat, Drogheda e favorita certa contra lui Cockhill. In ultimele cinci partide disputate acasa Drogheda a bifat un succes si cinci meciuri pierdute. Despre echipa vizitatoare nu sunt prea multe detalii, tinand cont ca vine din ligile inferioare ale Irlandei. Oaspetii au ajuns pana in 16-imi, aceasta fiind deja o performanta. Din Cupa Ligii au fost eliminati in Martie dupa 2-3 pe terenul lui Finn Harps. La pariuri Cockhill are o cota in jur de 9.00 pentru victorie si in jur de 5.00 pentru a scoate un egal.
Pariuri Drogheda vs Cockhill 
Info pariuri sportive: 1 pauza / 1 final @ 1.73

  • Desi Drogheda este o formatie fara pretentii din prima liga irlandeza, in acest meci, cu o trupa din ligile inferioare, ne asteptam sa nu aiba probleme si sa domine atat in teren, cat si pe tabela, inca din prima repriza.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

Tags: , , , , ,