Pariuri Sportive – Polonia vs Lituania – 06.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 6 June, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Polonia vs Lituania (06.06.2014) – ora 18:30
Astazi de la ora 18:30 va avea loc partida amicala dintre selectionata Poloniei si cea a Lituaniei, gazdele pornind in mod clar din pole-position, atat la pariuri cat si pe hartie.
Din 2009 pana acum cele doua tabere s-au duelat de doua ori, terminand o data la egalitate, 1-1, iar alta data Lituania s-a impus cu 2-0 acasa, ambele jocuri fiind amicale.
Polonia Lituania
Absenta de la Cupa Mondiala din Brazilia, Polonia porneste cu prima sansa, dupa cum am spus, cota pentru 1 solist fiind in acest moment in jur de 1.36. Dupa patru meciuri jucate in 2014 gazdele au inregistrat doua victorii, un egal si un esec, primind in total doar un singur gol, lucru ce reflecta apararea solida a echipei, mai ales ca au remizat acum aproape o luna in Germania, scor 0-0. Lituania nu este o formatie care sa emita pretentii prea mari, mai ales in deplasare, acolo unde in ultimul an si jumatate s-a impus o singura data. O victorie, un egal si o infrangere au balticii dupa trei meciuri jucate anul acesta, marcand de doua ori si primind tot atatea goluri.  Una dintre cele mai bune cote de pe piata pentru victoria oaspetilor este la bet365, si anume 9.00 in momentul de fata.
Pariuri Polonia vs Lituania
Info pariuri sportive: Polonia -1.0 HA @ 1.63

  • Am mizat pe o victorie fara prea mari emotii a polonezilor, la minim doua goluri diferenta. Totusi daca Lewa si compania vor castiga la limita de un gol, miza va fi returnata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,