Pariul zilei – 06.06.2016

Bilet realizat de Pariuri in 6 June, 2016. Postat in Pariul Zilei

Islanda vs Liechtenstein (06.06.2016) – ora 22:30
pariul zilei2Islanda si Liechtenstein vor fi adversare diseara de la ora 22:30 intr-un meci amical ce se anunta foarte interesant si dezechilibrat in acelasi timp. Cota aleasa de noi pentru pariul zilei de astazi este de 1.55.
Islanda Liechtenstein
Islanda a inceput calificarile la Euro 2016 excelent, insa a terminat in corzi. Chiar si asa, echipa a reusit sa termine pe locul secund in grupa de calificare, asigurandu-si locul la turneul final. Cu doua victorii si sapte infrangeri in ultimele noua meciuri, islandezii nu sunt intr-o perioada prea buna, insa o victorie categorica aici le-ar putea reface moralul oarecum. Liechtenstein n-a castigat nici unul din ultimele opt jocuri disputate, ba chiar a pierudt sase dintre ele. Oaspetii au reusit ultima victorie in urma cu mai bine de un an de zile, in Martie 2015, scor 1-0 in fata amatorilor din San Marino. E greu de crezut ca Liechtenstein poate realiza vreo surpriza aici, neexistand termen de comparatie intre cele doua tabere.
Pariuri – Islanda vs Liechtenstein
Info pariuri sportive Islanda sa castige la zero @ 1.53

  • E limpede ca islandezii sunt net superiori la orice capitol in acest moment, iar noi ne asteptam sa-i vedem pe acestia impunandu-se clar, fara sa primeasca gol chiar.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,