Meciul zilei – 06.06.2016

Bilet realizat de Pariuri in 6 June, 2016. Postat in Meciul Zilei

Italia vs Finlanda (06.06.2016) – ora 21:45
meciul zilei2Cel mai interesant meci al zilei pare sa fie cel dintre Italia si Finlanda, meci care va avea loc de la ora 21:45, fiind unul de pregatire. Italienii sunt mari favoriti, iar o victorie este necesara aici pentru un moral cat mai bun la Euro.
Italia
Finlanda
Italia are probabil cea mai neimpresionanta linie de atac din ultimele decenii, insa ramane de vazut cum se vor descurca acestia la turneul final din Franta. Echipa vine dupa victoria chinuita in fata Scotiei, scor 1-0 doar, punand capat unei serii de patru meciuri consecutive fara victorie. Echipa este neinvinsa in ultimele sase jocuri, perioada in care a castigat de patru ori si a bifat doua remize. Finlanda n-a castigat niciodata in fata Italiei in timpul regulamentar de joc, ci doar o data dupa reprizele de prelungire, mai exact la Jocurile Olimpice din 1912, acum mai bine de un secol. Finlandezii vin dupa sapte meciuri la rand fara victorie, asta dupa ce in preliminariile pentru Euro 2016 nu s-au descurcat tocmai rau in grupa Romaniei.
Pariuri – Italia vs Finlanda
Info pariuri sportive 1 pauza / 1 final @ 1.83

  • Am ales sa riscam putin cu acest pariu, insa ne asteptam totusi ca Italia sa isi confirme superioritatea si si pe tabela, ba chiar inca dinainte de pauza.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,