Pronostic – Argentina vs Chile – 07.06.2016

Bilet realizat de Pariuri in 6 June, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Argentina vs Chile – 07.06.2016

Pronostic - Argentina vs Chile - 07.06.2016

In dimineata zilei de marti, 07 Iunie, vom avea parte de un super duel la Copa America, intre Argentina si Chile, cele doua fiind puse fata in fata in Grupa D, de la ora 05:00.

Argentinienii sunt favoriti in aceasta grupa, grupa din care mai fac parte Bolivia, Chile si Panama. Chilienii par principalii adversari, iar o victorie aici le-ar asigura in mare masura calificarea in faza urmatoare a competitiei. Argentina e favorita la pariuri, venind dupa patru succese la rand, plus ca dispune si de un lot superior valoric in momentul de fata.

Chile vine dupa patru infrangeri in ultimele cinci meciuri, celalalt joc fiind castigat categoric in fata Venezuelei, scor 4-1. Sanchez si colegii lui ar fi multumiti probabil cu un rezultat de egalitate in fata favoritei grupei, urmand ca mai apoi sa transeze calificarea in fata mai slab cotatelor Bolivia si Panama. Dupa cum spuneam, Chile a pierdut in luna Martie un meci din calificarile la Cupa Mondiala cu Argentina, scor 1-2.

Pronostic: Argentina DNB @ 1.52
Chile pare de nerecunoscut de cateva luni de zile, plus ca Argentina si-a confirmat superioritatea si in duelul din luna Martie. Mergem pe mana lui Messi si a colegilor lui, insa in cazul unui rezultat de egalitate miza va fi rambursata.

Tags: