Pariul zilei – 06.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 6 July, 2014. Postat in Pariul Zilei

Sligo Rovers vs Cork City (06.07.2014) – ora 21:00
pariul zilei2Pentru ziua de azi, Duminica 6 Iulie, ne-am indreptat atentia catre un pariu pe goluri la capitolul “Pariul Zilei”. Cota aleasa este de 1.80 in acest moment. Cele doua protagoniste vor fi Sligo Rovers si Cork City, meciul contand pentru etapa a 18-a din Irlanda Premier League. Ultimele doua confruntari s-au incheiat la egalitate.
Sligo Rovers Cork City
Sligo Rovers nu mai are aceeasi forta ca in stagiunea precedenta cand practic se lupta la titlu. Acum echipa este pe locul cinci in clasament, cu 25 de puncte, la mare distanta de locul patru, 11 puncte mai precis. Sligo are si un golaveraj acceptabil, 25-16, defensiva fiind punctul forte, cu o medie mai mica de un gol primit pe meci. Dupa opt jocuri acasa, gazdele au bifat trei victorii, trei remize si doua esecuri. Cork City pe de alta parte se bate la titlu sezonul acesta, sau cel putin asa o arata cifrele echipei dupa primele 17 etape scurse. Formatia vizitatoare are 39 de puncte si un golaveraj de 31-13, laudandu-se cu al treilea atac si cea mai solida defensiva. Doar un punct ii desparte pe oaspeti de fotoliul de lider, ceea ce inseamna ca victoria aici le-ar asigura primul loc cel putin pana etapa viitoare.
Pariuri Sligo Rovers vs Cork City
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.80

  • La fel ca in patru din ultimele cinci confruntari directe, din Aprilie 2013 pana acum, ne asteptam la un meci fara prea multe goluri intre Sligo si Cork, mai exact un meci cu maxim doua reusite.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

Tags: , , , , ,