Pariuri Sportive – Zenit St. Petersburg vs Karslruher – 06.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 6 July, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Zenit St. Petersburg vs Karslruher (06.07.2014) – ora 18:00
In cursul zilei de azi, Zenit St. Petersburg isi va incepe perioada de pregatire cu un prim amical al verii. Rusii vor da piept cu divizionara secunda din Germania, Karlsruher, partida urmand sa fie prima din istorie intre cele doua cluburi si va avea lovitura de start de la ora 18:00.
Zenit St. Petersburg Karlsruher
Zenit St. Petersburg, asa cum era firesc, incepe ca favorita meciul de azi, cota pentru victoria rusilor fiind de 1.67 la bet365. Ramane de vazut insa cum se vor descurca cei de la Zenit fara o buna parte din titulari, jucatori plecati la Cupa Mondiala, sau aflati in vacanta dupa participarea la turneul final din Brazilia. Ultimul meci sutinut de Zenit a fost la jumatatea lunii Mai, insa nici Karlsruher nu a avut prea multa activatate in ultimele doua luni. Mai precis, la fel ca si adversara de azi, Karlsruher nu a mai disputat un meci, fie el si amical, din luna Mai, de aproape doua luni de zile. Nemtii au pierdut atunci cu 0-1 in fata celor de la Bochum in deplasare. Karlsruher porneste cu sansa a doua, asa cum probabil toata lumea se astepta intr-un astfel de duel, cota pentru 2 solist invartindu-se in momentul de fata in jur de 4.00 la agentia bet365.com.
Pariuri Zenit St. Petersburg vs Karslruher
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.67

  • Desi Zenit va avea si cativa absenti de marca, jucatori care sunt sau au fost plecati la Cupa Mondiala, ne asteptam sa se impuna in fata unei echipe din liga secunda germana, plus ca avem parte si de o cota acceptabila.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,