Federer R. – Djokovic N. – 06.Iulie.2014

Bilet realizat de bonus in 6 July, 2014. Postat in Pariuri Online

Federer R. - Djokovic N.Turneul de la Wimbledon din acest an a ajuns la sfarsit, astazi urmand a se disputa ultimul act intre elvetianul Roger Federer, actualul numar 4 mondial, si sarbul Novak Djokovic, viceliderul clasamentului ATP.

Asistam, asadar, la cea de-a 35-a intalnire directa dintre cei doi ai tenisului modern, cu mentiunea ca Federer are un usor avantaj asupra sarbului. Federer a avut castig de cauza in 18 randuri, iar daca ar fi sa contabibilizam rezultatele din 2014, ei bine, elvetianul l-a invins pe Nole de doua ori, la Dubai si Monte Carlo, acesta din urma luandu-si revansa cu ocazia turneului de la Indian Wells.

Novak Djokovic se afla intr-o forma senzationala in momentul de fata, dupa ce a reusit sa insirue trei succese in tot atatea turnee mari de Masters (vezi Indian Wells, Miami si Roma).

In opinia caselor de pariuri, Djokovic este usor favorit in fata lui Federer, despre care se spune ca ar fi la apusul carierei. Una impresionanta, daca e sa tinem cont ca helvetul a ridicat nici mai mult nici mai putin de 79 de trofee deasupra capului. De asemenea, Federer a avut de-a lungul timpului niste rezultate remarcabila pe aceasta suprafata de joc, iarba, iar o finala de la Wimbledon il poate motiva oricand sa isi rotunjeasca numarul de trofee inregistrate in palmares, la 80.

Pentru a accede in cel din urma act al intrecerii, Federer a inregistrat un triplu 6-4 in detrimentul canadianului Milos Raonic, pentru ca sarbul sa aiba nevoie de patru seturi pentru a trece de G. Dimitrov in semifinale.

In ceea ce ne priveste, nu vedem cum finala la baieti ar putea fi cumva inspirata de cea feminina, acolo unde Kvitova a dat pur si simplu de pamant cu Bouchard. Nu, aici este un alt nivel, si e posibil sa vedem o lupta epica intre cei doi titani. Federer e capabil sa ii manance cel putin un set sarbului, tocmai de aceea va recomandam un pariu pe over 39.5 game-uri la o cota de 1.70 in oferta agentiei online Sportingbet.