Sporting KC – Chicago Fire – 06.Iulie.2014

Bilet realizat de bonus in 6 July, 2014. Postat in Pariuri Online

MLS: Chicago Fire at Sporting KCIn ciuda faptului ca Sporting Kansas City a avut doi oameni de baza ai echipei plecati cu lotul Statelor Unite ale Americii la Cupa Mondiala din Brazilia, rezultatele nu au intarziat sa apara pentru formatia care s-a impus in ultimele doua meciuri de campionat, cu Houston Dynamo si Portland Timbers. Cu aceasta ocazie, Sporting KC incearca sa innoade cea de-a treia victorie consecutiva in MLS, e drept, in fata unui adversar usor incomod, dar aflat in suferinta.

Situatia in clasament a lui Chicago Fire devine dramatica de la o etapa la alta, de vreme ce oaspetii se indreapta incet dar sigur spre polul de jos al clasamentului al conferintei in care au fost repartizati. Chicago Fire este echipa care nu a mai cunoscut gustul victoriei de patru etape in MLS, venind cu sperante minime la Sporting KC, duminica seara.

Sporting KC este genul de echipa care performeaza bine in fata propriilor fani, fiind de neconceput ca, astazi, sa nu se impuna in fata unui adversar atat de fragil.

Din pacate pentru gazde, acestea nu ii pot arunca in lupta pe Chance Myers si Ike Opara, accidentati, si posibil pe Benny Feilbaher si Claudio Bieler, ambii incerti. In alta ordine de idei, Matt Besler si Graham Zusi sunt in continuare in vacanta dupa timpul petrecut in sanul echipei nationale la CM 2014.

Echipa de start a lui Sporting KC (asezare 4-3-3): Kronberg – Ellis, Collin, Palmer-Brown, Sinovic – Nagamura, Olum, Martinez – Saad, Dwyer si Zizzo.

Echipa de start a lui Chicago Fire (asezare clasica 4-4-2): Johnson – Cochrane, Soumare, Hurtado, Palmer – Joya, Alex, Larentowicz, Shipp – Amarikwa si Magee.

Pur statistic vorbind, Kansas a pierdut un singur meci din ultimele 11 disputate pe teren propriu in MLS. Gazdele primesc din partea agentiei online William Hill o cota de 1.67 la victorie, respectiv 1.90 pentru un joc in limita a cel mult doua goluri inscrise pe tabela.