Pronostic – Rosenborg vs Haugesund – 6 iulie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 6 July, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Rosenborg – Haugesund
pronostic rosenborg haugesundOdata cu pauza de la Cupa Mondiala, in buna traditie a saptamanilor precedente, ne mutam atentia catre meciurile din campionatul Norvegiei, acolo unde Rosenborg va primi, duminica, vizita celor de la Haugesund. Avand in vedere pozitiile ocupate in clasament de catre cele doua combatante, este greu de vazut acest meci ca pe un derbi. Cu toate acestea, Haugesund s-a descurcat foarte bine in precedenta editie de campionat, motiv pentru care a si acces in preliminariile Europa League, la fel ca Rosenborg.

Daca Rosenborg a facut un meci extraordinar in prima mansa, Haugesund s-a intors cu un egal. Diferenta din clasament dintre cele doua formatii este de nici mai mult nici mai putin de 13 puncte. Haugesund a fost mai buna in editia precedenta de campionat, cand a avut castig de cauza pe teren propriu, scor 3-1. La Trondheim s-a inregistrat o remiza, scor 1-1, pentru ca in Cupa Rosenborg sa castige la limita, scor 2-1.

Echipe de start la Rosenborg – Haugesund

Echipa probabila a lui Rosenborg (sistem de joc 4-2-3-1): Orlund – Svensson, Reginiussen, Skjelvik, Ringstad – Jensen, Selnaes – Mikkelsen, Riski, Pedersen – Soderlund.

Echipa probabila a lui Haugesund (sistem de joc asemanator): Bratveit – Skjerve, Elsner, Cvetinovic, Nilsen – Fevang, Maeland – Bamberg, Sema, Stolas – Gytkjaer.

Ce pariem la Rosenborg – Haugesund

Rosenborg vrea sa se reintoarca in top, motiv pentru care si vizeaza o victorie clara in fata lui Haugesund. Rosenborg este genul de echipa care evolueaza foarte ofensiv si respectiv agresiv pe teren propriu. Haugesund, intr-un fel, vine mai degraba ca o umbra a echipei de anul trecut. In plus de asta, in deplasare joaca destul de slab, ceea ce ar insemna ca pot pierde cu usurint la Trondheim.

In acest sens, recomandam un pariu pe o victorie a lui Rosenborg. Si nu oricum, ci in handicap (-1) la o cota de 1.95 pe site-ul casei de pariuri Bet365!

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO