Pariul zilei – 06.09.2015

Bilet realizat de Pariuri in 6 September, 2015. Postat in Pariul Zilei

Malta vs Azerbaijan (06.09.2015) – ora 19:00
pariul zilei2Pariul Zilei de azi, 6 Septembrie 2015, vine din preliminariile Euro 2016. Malta si Azerbaijan sunt cele doua protagoniste, iar cota asupra careia ne-am indreptat atentia este de 1.67 la ora actuala si merita atentie.
Malta Azerbaijan
Malta este singura formatie din Grupa H care nu a izbutit sa castige vreun meci pana acum. Selectionata este formata din jucatori amatori si a strans un singur punct in campania curenta, dupa remiza obtinuta in Bulgaria, 1-1 in Noiembrie anul trecut. Golaverajul de 1-11 este unul dezastruos, insa in mod surprinzator, echipa a primit in medie mai putin de doua goluri pe meci. Azerbaijan a inceput cu patru infrangeri in primele patru meciuri din calificari, insa au urmat apoi o victorie si doua remize, dovada ca echipa vine dupa trei etape fara infrangere in Grupa H. Oaspetii au strans cinci puncte si un golaveraj de 4-11, nepunandu-se problema calificarii. Singurul succes al oaspetilor a venit chiar in fata Maltei, 2-0 in Martie 2015.
Pariuri Malta vs Azerbaijan
Info pariuri sportive: Azerbaijan DNB @ 1.67

  • Dupa cum am spus, Malta este o selectionata de amatori. Nici Azerbaijan nu rupe gura targului, insa a crescut in ultimii ani si ne asteptam sa-si confirme superioritatea si pe tabela.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: