Meciul zilei – 06.09.2015

Bilet realizat de Pariuri in 6 September, 2015. Postat in Meciul Zilei

Cipru vs Belgia (06.09.2015) – ora 21:45
meciul zilei2Una dintre atractiile principale ale zilei de azi in preliminariile Euro 2016 vine din Cipru, acolo unde echipa nationala gazda va primi vizita Belgiei de la ora 21:45, ora Romaniei. Meciul tur a fost inclinat clar in favoarea belgienilor, 5-0 pe propriul teren.
Cipru Belgia
Cipru inca spera intr-o minune, sa prinda locul trei care i-ar mai putea da ceva sperante la calificare, insa e greu de crezut. Echipa este a patra in Grupa B, cu noua puncte si un golaveraj de 12-12, fiind la trei puncte de Israel (3). Gazdele s-au descurcat bine din punct de vedere ofensiv, insa apararea i-a tras in jos de cele mai multe ori. Ne asteptam ca Cipru sa joace la egal, fara sa riste prea mult. De partea cealalta, Belgia a inceput campania ca favorita certa in Grupa B, insa momentan sta in umbra Tarii Galilor. Trupa lui Hazard si De Bruyne are 14 puncte si un golaveraj de 16-3, cel mai bun din grupa, fiind la trei lungimi in spatele galezilor. Nu se pune problema ratarii calificarii, iar o victorie diseara le-ar asigura in mare masura prezenta la Euro 2016 vara urmatoare.
Pariuri – Ungaria vs Romania
Info pariuri sportive Peste 2.5 goluri @ 1.83

  • Mergem pe minim trei goluri intre Cipru si Belgia, doua dintre echipele foarte ofensive ale campaniei curente, dovada ca au marcat impreuna 28 de goluri in sapte runde scurse. Meciul tur ne-a oferit cinci goluri, toate in poarta cipriotilor.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: